Om Schreber Consulting

Schreber Consulting drivs sedan 2007 av Ulrika Schreber och erbjuder tjänster inom karriärplanering, kompetensutveckling och omställning/outplacement till enskilda personer, organisationer och elitidrottare. Med coaching, utbildning och föreläsning bidrar vi till utveckling och resultat.

Ulrika Schreber har akademisk utbildning inom personal och arbetslivsfrågor vid Stockholms Universitet. Hon är certifierad coach och har arbetat med coaching och mental träning i flera olika former i 20 år och har bland annat lotsat över 500 personer till nytt jobb. Med en bakgrund som fotbollsspelare på elitnivå har Ulrika Schreber också god kunskap om vilka krav och utmaningar idrottare och andra högpresterande människor ställs inför. Bland uppdragsgivarna finns bland annat Alfa Laval, TRR Trygghetsrådet, Tullverket, SISU Idrottsutbildarna, Tyresö FF, Nynäshamns Kommun, Sabis och Quesada Kapitalförvaltning AB.

Integrativ coaching Schreber Consulting arbetar med integrativ coaching. Det här är de grundläggande antaganden som integrativ coaching vilar på:

  • Relationen är grunden för den förändring som sker i coachningen.
  • Kropp/tanke/känsla är tre delar av samma system och de påverkar varandra.
    Att integrera tanke med känsla och handling är viktigt för att nå uppsatta mål.
  • Ett problem idag beror inte bara på en händelse i det förgångna utan har flera samverkande delar.
  • En integrativ coach sätter klientens behov i fokus.
  • Integrativ coaching fokuserar på här och nu och framåt.
  • Integrativ coaching kombinerar förhållningssätt, modeller och tekniker från olika områden avseende människors beteende och kommunikation.

Läs mer om integrativ coaching 

Schreber Consulting ingår i ett nära samarbete med ett antal konsultföretag och är drivande i flera olika nätverk vilket gör att vi kan erbjuda ett bredare tjänsteutbud samt skräddarsy våra erbjudanden.

Läs mer om våra samarbetspartners här..