Samarbetspartners

samarbetspartners2


Schreber Consulting ingår i nära samarbete med ett antal företag och ingår samt driver olika nätverk, vilket gör att vi kan erbjuda ett bredare tjänsteutbud samt skräddarsydda lösningar. Det här är våra samarbetspartners.

BetaTeam Performance
BETA Team Performance bygger vinnarkultur i näringslivet. Vinnarkultur för oss är att ha en stark drivkraft och att utveckla sin fulla potential och med det nå drömmar och mål. Inspirationen hämtar vi från idrotten, vi har verktygen för att frigöra potential och öka engagemanget tillsammans med ditt lag. Att träna med oss är roligt, mätbart och skapar engagemang.
Läs mer om Beta Team Perfomance

Performiq
Vi är ett rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom idrotten. Handboll, hockey, badminton eller brottning, osv. Alla vi anlitar -från receptionister till toppsäljare -har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål, antingen på elitnivå eller hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det “den tysta skolan”.
Läs mer om Perfomiq

Nordea
Kommer inom kort…………………..

Tresurs företagsutveckling
Kommer inom kort………………….

Anvero Consulting
Veronica Andersson driver Anvero Consulting och erbjuder tjänster inom outplacement, karriärcoaching, ledarutveckling och rehabilitering. Veronica är Personalvetare och Psykosynteskonsult och har nära 20 års erfarenhet från omställning/outplacement från såväl näringslivet som offentlig sektor, samt har mycket god kunskap om arbetsmarknaden.